Einfamilienhaus Verkauf Gomba - Gomba külső részén

40 m2Wohnfläche 2 Zimmer
11 990 000 HUFKaufpreis
368593ID nummer
Weitere Informationen

953 m2 Grundstück

Blick auf den Garten Ansicht

Zu renovieren Zustand

Tégla Struktur

Sonder Kessel Heizung

Andere Komfort

Stellplatz Parkplatz

Medium Öffentliche Verkehrsmittel

Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

2020 Baujahr

Nordosten Orientierung

Megvételre kínálok egy 953 m² telekre épült, 40 m²-es- 2 szobás, északkeleti fekvésű, befejezésre váró családi házat.

Az épületet 2020-ban építették vasbeton alapra, 20-as ikersejt téglából. Körben műanyag nyílászárók találhatóak, fafödémmel, 15 centis üveggyapot szigeteléssel a tetőn, majd LINDAB cserép héjazattal. A házba belépve egy amerikai konyhás nappaliban találjuk magunk, balra egy tágas szobával, jobbra pedig a fürdőszobának tervezett szobát, ami most a kisebbik gyermek szobájául szolgál. A fűtésért egy fa kazán felel.

A ház félkész állapotban található, így az alacsony ár. A falakat szigetelni, vakolni és festeni kell, ahhoz hogy az ingatlanban víz legyen kutat kell fúrni és a melegvíz ellátást is meg kell oldani. A víz csövek és kiállások meg vannak csinálva az ingatlanban, ahogy az emésztő is ki van építve, csak a tulajdonos jelenleg szerelőaknának használja. A kerítés nem ér körbe a teljes telek körül. Jelenleg a vizet egy 500 méterre található kútról hordják.

Szintén ilyen távolságra található a buszmegálló, ahonnan az 513 és 514-es volán járatokkal lehet eljutni Monorra, Úriba vagy Sülysápra, DE az óvodásoknak van külön buszjárat ami feljön értük a házig is. Kocsival Gyömrő és Monor is negyed órán belül elérhető, a reptér vagy Budapest fél óra.

Annak ajánlom aki olcsón szeretne házat és van affinitása befejezni azt. A képek között látványterveket is találhatnak, de bárki saját ízlése alapján berendezheti az ingatlant.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! Sz.L.
Dánél Betti

Dánél Betti
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-20-458- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Siker Kulcsa Ingatlaniroda

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück