Продается Частный дом Szentendre - Szajkó utca

270 m2Площадь 3 Комната
440 000 000 HUFЦена
374541Идентификация
Прочие данные

779 m2 Yчасток

С панорамой вид

Новая Cостояние

Ytong Kонструкция

43 m2 балкон/терраса

Электрическое отопление

Luxusné Kомфортность

Свое место парковки парковка

Médium Общественный транспорт

Американская кухня

Есть Есть сад

2022 Год строительства

Délnyugat Расположение

SZENTENDRE PISMÁNY városrészében várja új tulajdonosát a fotókon látható, kívül-belül különleges, modern dizájn elemeket felvonultató 3 szintes, 270 négyzetméteres, örökpanorámás családi ház.

Az épület belső részét a tágas terek jellemzik. Az amerikai konyhás nappali - étkezőhöz terasz kapcsolódik, minden szobához fürdőszoba, gardróbszoba és erkély tartozik.
A minden évszakban kellemes klímát nagy teljesítményű hűtő - fűtő légkondicionálók, elektromos padlófűtés, és kandalló, a melegvizet pedig egy 200 literes elektromos kazán biztosítja.
Két különálló 25 négyzetméteres teraszról csodálhatjuk az egyedülálló panorámát, ahonnan tiszta időben a MOL toronyig is ellátni.

A csodaszép, modern stílusban épített kertben dézsafürdő, banánfák, pálmák, leanderek, valamint impozáns kültéri világítás teremtenek pazar környezetet.

A napelemmel ellátott kertben 4 állású belső parkoló is ki lett alakítva, amik elektromos autó töltő állomásokkal vannak ellátva.

A ház alsó szintjén még két 25 négyzetméteres különálló helyiség is található, melyek konditeremként, külön lakrészként, vagy szálláshelyként üzleti célra is használható.

Felkeltette érdeklődését?
További kérdése van?
Szeretné személyesen is látni?
Várom hívását a hét bármely napján.

AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Kabarcz Kristóf

Kabarcz Kristóf

Звоните нам с доверием

+36-30-793- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Siker Kulcsa Ingatlaniroda

Отправить сообщение

Перезвоните мне